avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut plati de peste 10 luni , acum am fost instiintata de banca ca s-a inceput executarea silita de catre un executor judecatoresc din localitatea mea. De la executor nu am primit inca nimic. Mai mentionez ca motivul pentru care nu am putut plati este din cauza ANAF-ului ca mi-a blocat conturile si tot ce am pus in cont pentru plata ratei a intrat la ANAF. Am solicitat bancii sa - mi infiinteze alt cont pe numele sotiei sa pot plati rata si nu mi-au aprobat de la Bucuresti. Acum timpul a trecut si m-a bagat la executari silite . Intrebarea este , daca vor trece si la bunurile mobile si imobile sau exista posibilitatea sa-mi puna poprire pe salariu? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 11 Aprilie 2014
Executorul judecatoresc ,conditionat de valoarea debitului de recuperat decide asupra cari bun in evidenta dv dispune executarea silita
De regula se dispune executarea asupra bunului care poate fi executat silit si care acopera costurile debitul+cheltuieli de executare
Depinde de ce suma datorati, daca suma e de peste 10 mii lei, se poate ajunge la executare imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)
Dubla executare silita Liliana_30 Liliana_30 Buna ziua. In anul 2010 am facut un credit de nevoi personale la un CAR. Datorita situatiei financiare nu am mai putut plati ratele la timp, astfel ca dosrul ... (vezi toată discuția)