Buna ziua! Am si eu o problema: dupa depunerea bilantului la 31.12.2013 am descoperit in formularul F10 niste greseli . Cum se poate rectifica bilantul depus? Multumesc!
Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus) iar daca nu vi-l preia inca o data (avand in vedere si ca termenul nu e depasit) il depuneti la ghiseu (atentie listati 2 exemplare+cd) explicand intr-o adresa de ce se redepune. Aceste bilanturi nu s-au transmis inca spre publicare.
am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?
am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?
Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus).
Bilant pe 2011
iuganum
Buna ziua !
sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011
ion g
pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.