Buna ziua! Am si eu o problema: dupa depunerea bilantului la 31.12.2013 am descoperit in formularul F10 niste greseli . Cum se poate rectifica bilantul depus? Multumesc!
Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus) iar daca nu vi-l preia inca o data (avand in vedere si ca termenul nu e depasit) il depuneti la ghiseu (atentie listati 2 exemplare+cd) explicand intr-o adresa de ce se redepune. Aceste bilanturi nu s-au transmis inca spre publicare.
am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?
am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?
Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus).
Bilant pe 2011
iuganum
Buna ziua !
sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011
ion g
pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)