avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Corectare bilant depus gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Corectare bilant depus gresit

Buna ziua! Am si eu o problema: dupa depunerea bilantului la 31.12.2013 am descoperit in formularul F10 niste greseli . Cum se poate rectifica bilantul depus? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: simo10 , utilizator 12:55, 17 Septembrie 2014
Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus) iar daca nu vi-l preia inca o data (avand in vedere si ca termenul nu e depasit) il depuneti la ghiseu (atentie listati 2 exemplare+cd) explicand intr-o adresa de ce se redepune. Aceste bilanturi nu s-au transmis inca spre publicare.
Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil
am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?
MMARI a scris:

am depus online bilantul pe 2013 insa am observat ulterior depunerii ca la scanarea anexelor am omis Raportul administratorului , care este f important.Cum sa procedez?

Se depune online inca odata (se va prelua ultimul depus).

Buna ziua,
abia acum in septembrie am sesizat o greseala la Bilantul din 31.12.2013, oare ce mai pot face acum?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant pe 2011 iuganum iuganum Buna ziua ! sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Bilant 31 dec 2011 depus la ghiseu ama77 ama77 Notele explicative la bilantul pe care il voi depune la ghiseu trebuie arh.zip ca pentru bilanturile depuse on line,sau cum lefaceam pana acum,in form. text? (vezi toată discuția)