avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie contabila agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie contabila agricultura

buna ziua
daca ma poate cine ajuta cu o monografie contabila in domenuil culturii cerealelor, m-ar interesa inclusiv inregistrarile contabile in cazul vanzarii productie obtinute sub pretul de cost. multumesc mult

Alte discuții în legătură

Monografie contabila dezmembrari auto anca_mih anca_mih Buna ziua. Am primit o firma cu profil de activitate dezmembrari auto, nou infiintata. Documentandu-ma, am vazut ca cea mai frecventa monografie este cea cu ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii sau produs gabrielabarko gabrielabarko Buna ziua, reprezint o firma care realizeaza servicii foto- ma confrunt cu urmatoarea situatie- am realizat designul pentru un album foto pentru un client, si ... (vezi toată discuția)
Vanzare sub pretul de cost ana_abo ana_abo Buna ziua! Este urmatarea situatie: o SC obtine pretul de cost din toate cheltuielile efectuate...iar la vanzare, fiind vorbad de prod. agricole cereale, esti ... (vezi toată discuția)