avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

buna ziua. am urmatoarea problema,la care solicit raspuns. parintii mei detin o casa batraneasca cumparata in 86. pe atunci legea nu permitea vanzarea unei suprafete mai mari de 250 m p. prin intelegere ,ei au cumparat 500 m p impreuna cu aceasta casa. singurul act pe care il detinem este acest act de vanzare cumparare,pe care sunt trecuti 250 m p. acum dorim sa vindem acest teren impreuna cu casa. nu exista titlu de proprietate. cum demonstrez ca sunt proprietar pe 250 sau 500 m p. va rog sa mi explicati procedura. cu deosebit respect,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:06, 12 Aprilie 2014
doar prin urzucapiune. este o intreaga procedura.
initial stiam ca trebuie sa treaca 30 ani pt a putea prin acest uzcapiune..... cu noua procedura s a modificat ceva? va multumesc frumos. explicati mi va rog intreaga procedura...in detaliu
Faceti intre 3 si cateva zeci de adrese, dosar in instanta... dificil si mult, nu prea avem ce sa explicam... nu stim ce acte sunt, concret, care sunt cei care au vandut, unde sunt etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare fasii de teren lipsa casher casher Buna ziua, Suntem intr-o oarecare dilema. Mai dorim opinii. Avem o suprafata intravilan cu 2 titluri de propritate + certificate de mostenitor. Un titlu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - teren juanadumitrascu juanadumitrascu Buna ziua, As avea si eu o intrbare, la care as fi foarte recunoscatoare daca as primi un raspuns. Tatal meu locuieste in casa parinteasca de peste 40 de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa si nu are actele in regula Dumitruvalentin12345 Dumitruvalentin12345 Buna ziua, vreau sa cumpar un imobil -o curte de 283 mp-contine o casa P+1 si o casa batraneasca compusa din 4 camere, imobilul a fost cumparat de actualul ... (vezi toată discuția)