avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

buna! am si eu o intrebare... acum un an am fost lovit cu o bata si am avut fractura nazala,16 zile ingrijiri medicale.. atunci si masina mi-a fost lovita cu aceiasi bata, pagubele ajungand la 1500lei. am facut plangere la politie insa nici in ziua de azi nu sa intamplat nimik.. insa acum recent am avut o intalnire cu acelasi tip, care ma lovit in barba facandumi fractura de mandibula.. nefiind asigurat am platit la spital privat din banii mei ajungand iar la 2000lei. inca nu am scos certificat medicolegal.. dar intreb, mai are vrun rost sa scot? deoare ce aca persoana nu are nici o propretate pe numele sau, nici un venit si mai are cateva dosare pe rol... as avea vro sansa sa recuperez ceva din cheltuieli?
Depuneti plangere penala impotriva agresorului, nu mai stati pe ganduri.
o sa depun... insa problema e k acum, eu am incepup, am incercat sa il lovesc... daca el zice ca e auto aparate, ce rost ar mai avea.. el nu are nici o zi d spitalizare
Eu nu cunosc dle care este problema, dvs ati spus ca ati fost agresat, mai departe apreciati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in urma unei vatamari corporale Topy Topy Buna ziua, Cu cateva zile in urma, mai exact in ziua de 31.01.2010, la ora 1 dimieata am primit un pumn in fata aproape de tampla in partea stanga, in urma ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)