buna ziua lucrez intr o fabrica si acum mi sa propus sa ma puna pe postul de electrician de intretinere ,eu avand specializare tehnician in instalatii electrice nivel 3 mai este cazul de autorizare ,sa devin electrician autorizat va multumesc
pana in momentul de fata am fost ca montator aparate electronice ,si de asta av vrut sa ma asigur ca este totul sub control ca cel de la personal ma trimis sa ma si autorizez si de asta am vrut sa fiu sigur
va multumesc si daca nu sunt prea indiscret la ce salariu se incadreaza aceasta specializare am si studii superioare de informatica de gestiune
2. Angajatorul este obligat sa acorda unui salariat doar salariul minim brut pe economie indiferent de postul ocupat si de studiile necesare pentru ocuparea acelui post..
Daca in reg.intern al angajatorului sau in ccm aplicabil acestuia sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare a salariilor in functiie de nivelul de pregatire , atunci acesta este obligat sa aplice acesti coeficienti.
3. Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.