avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Electrician intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Electrician intretinere

buna ziua lucrez intr o fabrica si acum mi sa propus sa ma puna pe postul de electrician de intretinere ,eu avand specializare tehnician in instalatii electrice nivel 3 mai este cazul de autorizare ,sa devin electrician autorizat va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:34, 11 Aprilie 2014
Fiind angajat cu c.i.m., in cazul dvs nu mai este nevoie sa obtineti autorizatia pentru electrician.

pana in momentul de fata am fost ca montator aparate electronice ,si de asta av vrut sa ma asigur ca este totul sub control ca cel de la personal ma trimis sa ma si autorizez si de asta am vrut sa fiu sigur
va multumesc si daca nu sunt prea indiscret la ce salariu se incadreaza aceasta specializare am si studii superioare de informatica de gestiune
1. Dvs nu aveti si calificarea de electrician?

2. Angajatorul este obligat sa acorda unui salariat doar salariul minim brut pe economie indiferent de postul ocupat si de studiile necesare pentru ocuparea acelui post..

Daca in reg.intern al angajatorului sau in ccm aplicabil acestuia sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare a salariilor in functiie de nivelul de pregatire , atunci acesta este obligat sa aplice acesti coeficienti.

3. Salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.
pe langa tehnician in instalatii electrice nivel 3 am si informatica de gestiune
M-am referit strict la profesia de electrician si nu la alte specializari.

In caz in care nu aveti si calificarea de electrician , atunci va trebui sa obtineti o diploma de calificare in domeniu.

Alte discuții în legătură

Acte de calificare pentru angajare elkecri elkecri Buna ziua, Pot angaja pe post de electrician daca are doar diploma de bac cu specializarea tehnician electrotehnist. Multumesc (vezi toată discuția)
Autorizare interna electricieni joasa tensiune Mihai Alice Mihai Alice Buna ziua, Angajatul-persoana fizica a carui functie este de electrician si lucreaza doar in conditii de joasa tensiune, necesita o autorizare emisa de ANRE, ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)