avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inceperea serviciului imediat dupa terminarea CCC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inceperea serviciului imediat dupa terminarea CCC obligatorie?

Buna seara! As vrea sa va intreb daca sunt obligata sa reincep activitatea imediat dupa ce termin CCC? 20 aprilie este ultima zi de concediu, iar eu mi-am gasit in alta parte de munca, unde o sa incep pe 1 mai. As avea vreo problema daca procedez asa? Daca am intrerupere de 10 zile? Mentionez ca sotul meu nu o sa stea in ultima luna acasa. Nu s-a incadrat in cerinte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Albescuioana , utilizator 12:02, 12 Aprilie 2014
1. Nu este nici o problema, nu aveti nici o obligatie legala sa va angajati undeva imediat dupa terminarea CCC.

2. Dupa CCC va angajati unde si cand doriti dvs.


Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un rapsuns. La sfârșitul acestei luni, voi naște, am decis ca sotul sa intre in ccc, ideea este ca noi am vrea sa stea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)