Buna. Un cetatean inchiriaza fratelui sau un imobil. Dupa un an apar neintelegeri intre ei si reziliaza contractul amiabil. Proprietarul i pune in vedere ca in termen de 30 zile sa isi gaseasca alta chirie deoarece nu si-a achitat obligatiile din contract. Acesta pleaca si cu mobila proprietatea fratelui fara sa predea imobilul . Dupa ce a plecat din imobil cheile le-a agatat de clanta portii imputernicitului (acesta fiind eu).
Intrebare: Este considerat furt? Sau revendicare imobiliara pe civil?
Ce imobil (casa, teren) aveti de revendicat???? ... spuneti ca a "plecat si a agatat cheile de clanta usii dvs. " ... deci nu mai este acolo! ... aveti cheile, puteti intra, nu va impiedica nimeni... ce vreti sa revendicati???
Buna. Dupa cum am spus este vorba de un imobil-casa pentru ca daca observati am relatat ca a plecat cu tot cu mobila . Si daca am cheile si pot sa intru si el a plecat cu mobila la ce imi foloseste? ESTE VORBA DE MOBILA DIN CAMERA IN CARE A LOCUIT.
Evacuare
il_so
Mama mea este unic proprietar al apartamentului in care locuieste impreuna cu fiica si cu ginerele.In urma unor neintelegeri mama vrea sa schimbe mobila din ... (vezi toată discuția)