In luna februarie am inchiriat un apart pe care l-am inregistrat la Anaf in oct.
Chiriasul nu platea chiria la tim si utilitatile. La lasat in apart pe fratele lui fara sa ma anunte. Acesta a facut in casa un dezastru. Am anuntat ca vreau sa imi vad locuinta si ma tinut 2 ore in fata blocului. Chemasem pe cineva sa sparga incuietoarea sa vad ce se intampla. Intr-un final ma suna si a spus ca dormea si ca nu a auzit. Asta dupa ce vecinul de deasupra a auzit bataile in usa. Am intrat in casa, a chemat politia cum ca am intrat peste el si am facut scandal. Am primit amenda (in casa mea).
Le-am trimis notificare sa plece. M-au amenintat ca pleaca doar cu ordin judecatoresc. Intr-un final am reusit sa ii conving sa se mute. Dar surpriza cand am ajuns iar mi-a chemat politia spunand ca o sa primesc amenda. Politia a venit a constat ca contractul e in regula si ca trebuie sa plece. Le-am cerut cheile. Numai ca surpriza politistul a spus ca nu sunt obligati sa imi dea cheile si fratele chiriasului (el mi-a predat apart,) a plecat cu cheile de la apart si cu cheia de la uscatorie.
A procedat corect politistul?
Chiriasul nu trebuia sa imi dea cheile inapoi?
Acesta mi-a distrus mobilierul, masina de spalat, a plecat cu tacamurile si vesela din casa.
Greseala a fost a dvs ca în loc sa va sfătuiți cu un av va lăsați la mana unor agenți de Miliție.Actiune instanta,evacuare prin executor,acțiune în pretenții pt recuperarea prejudiciului ,plângeri penale pt distrugere și furt ca să i sicanati și dvs..