buna ziua,poate puteti sa ma ajutati,am un bebelus si a fost trecut pe numele tatalui la nastere,noi nefiind casatoriti,dar acum vreau sa il trec pe numele meu..oare cum pot face asta?..multumesc!
In actul de nastere al copilului sunteti inregistrati ambii parinti, atat tatal cat si mama.
Din mesajul dvs. ar reiesi ca , pe acel act, ar fi trecut numai tatal, ceea ce e o stupizenie!!:O
Banuiesc ca dvs. ati dori ca tatal sa nu mai fie trecut pe certificatul de natere al copilului, dar acest lucru nu e posibil doar in baza unei simple cereri sau a unei domestice nemultumiri a mamei. Odata recunoscut de tata, acel bebelus ramine al lui, pana se dovedeste in instanta contrariul.
Bună ziua!Am o problemă destul de mare.Am o fetiță in vârstă de 4 ani.când sa născut (tatăl ne dorind s-o recunoască) a fost trecută pe numele meu.După scurt timp partenerul meu (tatăl vitreg al fetei) a recunoscut ca fiind al lui.Noi ne-am despărțit iar acesta nu dorește s-o "șteargă" de pe numele lui.Ce pot să fac în acest caz ?
Paternitate copil
florinplaton
Buna ziua. Am o prietena care are un bebelus si l-a nastere nu a fost trecut tatal in certificatul de nastere pentru ca aceasta nu a dorit acest lucru. aceasta ... (vezi toată discuția)