avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot trec copilul pe numele meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot trec copilul pe numele meu

Bună ziua!Am o problemă destul de mare.Am o fetiță in vârstă de 4 ani.când sa născut (tatăl ne dorind s-o recunoască) a fost trecută pe numele meu.După scurt timp partenerul meu (tatăl vitreg al fetei) a recunoscut ca fiind al lui.Noi ne-am despărțit iar acesta nu dorește s-o "șteargă" de pe numele lui.Ce pot să fac în acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Jasmy , utilizator 18:50, 14 Aprilie 2018
Trebuie să cereți prin Instanța de judecată anularea paternității, ca fiind nereală.

Sau îl puteți obliga tot prin judecată, la plata unei pensii de întreținere pentru fetiță.
Mulțumesc pentru raspuns!O zi bună vă doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot trece copilul pe numele mamei? daly81 daly81 buna ziua,poate puteti sa ma ajutati,am un bebelus si a fost trecut pe numele tatalui la nastere,noi nefiind casatoriti,dar acum vreau sa il trec pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi trec fetita pe numele concubinului? Daniela_Diana Daniela_Diana Buna ziua !Ma numesc Radulea Daniela am si eu o intrebare la dumneavoastra ....acum 8ani m_am despartit de fostu sotu care avem impreuna un baietel de 13ani ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui copil de pe un nume pe altul! Mihaela Fotea Mihaela Fotea Buna ziua, as dori sa aflu si eu ce solutie exista pentru urmatoarea speta (e reala, din pacate): O prietena de a mea are o fetita, pe care la nastere, ... (vezi toată discuția)