avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la ordin girat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la ordin girat

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie si nu stiu cum este legal in privinta biletelor la ordin girate.
am girat un bilet primit de la un client la furnizorul de marfa eu m-am inregistrat in contabiliate la data girarii pe baza procesului verbal de predare primire instrument, biletul urmand sa se incaseze in luna noiembrie dupa 5 luni mai exact in luna aprilie ma anunta furnizorul ca s-a refuzat biletul la plata si ca nu picam pe soldul de la 31.12.2013.
intrebarea mea este urmatoarea cand inregistrez un bilet in contabiliate la data girarii sau la data la care se incaseaza?

Alte discuții în legătură

Bo primit de la furnizor si girat catre client id_alyna id_alyna Scuzati, va rog. In titlu am vrut sa spun de fapt BO primit de la client si girat catre furnizor. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Am un BO de la ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin girate croitoru raluca croitoru raluca buna ziua cum inregistrez in contabilitate biletele la ordin girate ? va prezint urmatoarea situatie : avem un contract de subantrepriza am primit ... (vezi toată discuția)