avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... IPJ IALOMITA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

IPJ IALOMITA

Ca multi conducatori auto din aceasta tara frumoasa, am primit cateva comunicari de la I.P.J Ialomita.Sunt in termenul acela legal de 6 luni.Ce ma intriga ,este faptul ca in acea localitate numita de ei in comunicare(amenda)"locul Ciocarlia,sat Cotorca"nu este indicator de intrare si iesire din localitate.Intrebarea mea e, acele"indicatoare"cu rosu,galben si albastru cu "bine ati venit....."reprezinta indicatoare rutiere??"Locul "Ciocarlia este acelasi lucru cu localitatea?Parerea mea e ca intrerpretabil.Astept si parerile voastre cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: artista , utilizator 14:32, 5 Mai 2009
Presupunand ca ar fi interpretabil, care credeti ca ar fi finalitatea?
Nu cred ca ar putea fi motiv de contestatie a p.v. de contraventie, daca la asta va ganditi!
"locul Ciocarlia, sat Cotorca" interpretat dupa "regulile locului" ar suna cam asa:"comuna Ciocarlia, sat Cotorca".
In mod normal trebuie sa existe indicatoare.
Poate nu le-ati observat dvs.
Daca nu sunt, puteti face planse fotografice si sa le depuneti in instanta in cazul in care va hotarati sa formulati plangere impotriva procesului verbal de contraventie.
nu uitati 15 zile de la data intocmirii.
Solicitati anularea procesului verbal.
Cu un martor, care era in masina, aratati ca nu ati avut viteza.
Solicitati in instanta ca intimata sa depuna, poze radar, omologarea aparatului radar, verificarea aparatului radar, ordin de deplasare
Poate aveti sanse.
Cu stima Av.Werbic Stefania
Indicatoare sunt doar cele cu"bine ati venit...."Am facut si poze la fata locului.Sunt camere fixe acolo,am inteles.Ma rog,e problema cu camerele,cu bugetele primariilor...Oricum multumesc pentru pareri.Poate am sanse intr-adevar.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu radarul fix ! ! ! ! george87 george87 Salutare tuturor!!!Am si eu o mica poveste de zis si as vrea daca se poate sa-mi raspundeti urgent. Sa incep......Acum cateva luni un prieten de al meu a ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix, cosereni, ialomita BogdanH BogdanH Buna ziua! Am primit o amenda la un radar fix in localitatea Cosereni, jud. Ialomita. In procesul-verbal scrie ca \"a fost inregistrat cu dispozitivele ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cj10srs cj10srs Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)