avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutare, o restanta la societatea de cablu dupa 6 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutare, o restanta la societatea de cablu dupa 6 ani........

In 2003 am facut un contract cu RDS pentru servicii de internet. In octombrie 2003 a fost ultima factura pe care nu am platit-o. contractul s-a reziliat in aprilie 2004 fara sa imi spuna ca ar trebui sa platesc acea factura. eu am lasat lucrurile asa la momentul respectiv. in urma cu 2 zile ma suna o fata de la RDS sa ma instiinteze ca am o factura neplatita, in valoare de 600 ron. atat era si abonamentul la momentul respectiv,fiind un abonament pentru o retea de mai multe calculatoare. dupa 5 ani si ceva primesc acest telefon si imi spune ca daca nu platesc in 2 saptamani imi trimit dosarul unei firme de recuparari creante.
care este solutia in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:13, 30 Aprilie 2009
Sa le raspundeti in scris/fax/e-mail ca aceasta creanta este prescrisa.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract rds nereziliat radu123456 radu123456 Buna ziua Am si eu nevoie de un mic sfat in legatura cu un contract de internet pe care il am inca cu RDS, chiar daca nu mai am internet de 6 ani. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie de catre societatea de cablu d4m4g3 d4m4g3 Buna ziua! Acesta este primul meu post in acest forum si imi doresc sa fie un inceput bun. Am o problema, sau mai multe: 1. Am fost abonat la internet al ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu-contract rds kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Cred ca a mai fost postat ceva de acest gen, dar nu am mai gasit la o noua cautare. Am incheiat un contract de furnizare servicii internet cu firma RDS in luna ... (vezi toată discuția)