avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Control judiciar

buna ziua, as vrea si eu sa stiu ..cat tine un control judiciar? semnez de 5 luni si jumatate, pentru o frauda informatica, am fost pus sub control judiciar inca de la inceput, nu am fost retinut, si am si sechestru pe masina ..bunuri .. cam la cat timp sa ma astept sa dureze acest control judiciar ?
Cel mai recent răspuns: Mariancas , utilizator 14:17, 14 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles , va multumesc frumos pentru raspuns, dar acum 1 luna de zile cand am fost la diicot, pentru incadrarea faptelor, procurorul cazului a spus ca asta e ultima luna in care mai prelungeste acest control..sau urmarire penala.. ca nu mai are rost sa prelungeasca, ca ne va chema pentru rechizitoriu, si iar sa prelungit acest control dar nu scrie pana la ce data, scrie doar data in care a prelungit de la ultima ordonanta, dar nu scrie pana cand .. de ce atat de mult dureaza ? e un prejiudiciu mic si banii pe care mi-a pus sechestru acopera prejudiciul , de ce si masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda fiscala - cercetare, prejudiciu acoperit Mariancas Mariancas Buna ziua , sunt cercetat in stare de libertate sub control judiciar din 21 noiembrie 2013 , pentru o frauda informatica cu prejudiciul de 5000 de euro, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de extindere a cercetarii penale badluck badluck Buna seara, Ma aflu intr-o situatie destul de delicata, pe scurt: - in 2009 am fost arestat pentru infractiuni informatice + grup infractional organizat. - ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie Cecilia35 Cecilia35 Buna, sotul meu a avut un accident cu autoturismul i s-a retinut permisul de conducere si a primit dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile , dupa 15 zile ... (vezi toată discuția)