avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca

Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la firma unde lucreaza sotul meu 50 % din venit .
Dar conturile sunt in continuare blocate ,in cazul in care primeste alti bani ( in afara de salariu ) sa nu-i poate retrage .
Acum o sa fie trimis ptr 1 luna de la servici in alta tara.I se va vira inainte diurna ptr aceasta luna . I se va opri si din diurna 50 % de la servici ? Daca nu i se opreste si firma ii baga toti banii in cont,banca are dreptul sa opreasca din ei ?
Cel mai recent răspuns: gigi_berrlogea , utilizator 02:23, 19 Noiembrie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului de salar ContSters75210 ContSters75210 datorita unor probleme de familie am acumulat datorii la mai multe banci,as dori sa stiu daca banca la care mi se vireaza salariul poate sa-mi blocheze toti ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)