Am fost casatorit 9 ani.Am divortat la notar de sotie si copilul a ramas la mine.Am comvenntie in fata notarului ca maicasa sa plateasca pensie alimentara copilului si maicasa nu plateste.Am facut plangere la politie si mi-sa spus ca trebui sa o dau in judecata ca nu este valabila comventia in fata notarului.Ce sa fac?
nu lucreaza ca nu o lasa ce-l cu care a plecat.Probabil de frica sa nu pateasca si el ce am patit eu. Cererea trebui facuta in instanta? Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie pasi care trebuiesc facuti ca sa rezolv problema asta.Copilul trebui sa beneficieze de banii astia.Nu este asa?
Eu nu inteleg de ce nu vi s-a primit plangerea.. daca nu o puteau incadra la 378 cu c ca nu aveati hotarare, se puteau folosi de pct b din acelasi articol.
La executor puteti apela si acum, insa daca ziceti sa nu lucreaza si nici bunuri nu are, n-o sa aiba ce sa-i ia.
Ati luat legatura cu mama s-o intrebati de ce nu plateste ?
Apelati la instanta pe raza careia va aveti domiciliul pt a cere sa se stabileasca o pensie raportata la salariul minim pe economie pt ca ea nu lucreaza.
Apoi daca nu lucreaza si nu aveti ce sa ii executati, ajungeti in acelasi loc unde sunteti azi, adica fara pensie.
Plangere la politie o sa-i puteti face dupa 3 luni de cand veti obtine hotararea.
Pensia alimentara
Tina81
buna ziua,sunt divortata din anul 2010 am o fetita de 11 ani iar de cand am divortat pana in ziua de azi fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara de ... (vezi toată discuția)