avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Acte Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Acte Intreprindere Individuala

Buna ziua, la o Intrepr. Individuala ce registre trebuie sa achizitionez?Stiu ca Registru Unic de control., alceva in afara de acesta?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 15 Aprilie 2014
Alte registre care se pot achiziţiona sunt:
- registrul inventar, se complectează, de obicei, la sfârşitul anului când are loc inventarierea patrimoniului, pe baza inventarului faptic.

- registrul jurnal de încasări şi plăţi, se achiziţionează numai de persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente (acest registru trebuie vizat de inspectorul de la Administraţia Financiară înainte de începerea activităţii).

- registrul de casă.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturier adina30iulia adina30iulia Buna ziua. Sunt PFA, desfasor activitate de comert, mi-am cumparat chitantier si facturier de la papetarie, deci nepersonalizate si as vrea sa stiu cine imi da ... (vezi toată discuția)
Procurare registre srl alexstacescu alexstacescu Buna ziua, am infiintat de curand un SRL si as dori sa stiu ce registre trebuie achizitionate pentru inceput. Mentionez ca firma nu va avea nici un fel de ... (vezi toată discuția)