avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 20 si 21 aprilie - lucratoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

20 si 21 aprilie - lucratoare

Buna ziua.

Ma numesc Ion M.
Pe data de 11.04.2014 mi-am dat demisia de la firma X, momentan fiind in preaviz(20 zile), la rugamintea angajatorului.

Ieri, am primit o notificare prin care mi s-a adus la cunostiinta faptul ca voi lucra atat in prima cat si in a 2-a zi de Pasti. As vrea sa comunic firmei ca (,) conform Art. 139 din CM, aceste doua zile sunt zile de sarbatoare in care nu se lucreaza, astfel incat nu ma voi prezenta la locul de munca in data de 20, respectiv 21 aprilie.

Ma intereseaza daca acest lucru se considera abatere disciplinara avand in vedere ca ma aflu in perioada de preaviz, perioada in care CIM continua sa isi produca toate efectele, daca se sanctioneaza sau/si cum se sanctioneaza.

Multumesc anticipat.
Stima.

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz ginad0888 ginad0888 Buna ziua. Lucrez de un an de zile in cadrul unei firme mici.am lucrat ore suplimentare si nu mi s.au platit apoi mi.am bagat demisia. Mi.au aprobat.o doar cu ... (vezi toată discuția)
Calcul preaviz - demisie doriacristina doriacristina Buna ziua Am o angajata care si-a depus demisia in data de 28 Martie. Preavizul prevazut in contract este de 20 zile lucratoare. Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)
Despre preaviz Carmenstratone Carmenstratone Dacă îmi depun demisia joi pe 5.04 2018 sau încetarea c.i.m., compania ma poate obligă să vin vineri la serviciu , zi care este declarată liber.Mentionez ... (vezi toată discuția)