avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... preaviz de somaj si sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

preaviz de somaj si sarcina

Buna ziua.Ma numesc Arinean Gabriela si sunt in preaviz de somaj,am semnat pe 31.03.2014 actul si mai am 10 zile de preaviz trebuie sa mentionez ca sunt insarcinata in 11 saptamani,eu i-am comunicat oral lucrul acesta inainte de a-mi face foaie de trimitere in somaj acum trebuie sa merg la medicul de familie ptr ca ma simt un pic rau dar daca imi da concediu medical se intrerupe preavizul?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Arinean , utilizator 11:55, 15 Aprilie 2014
Perioada de concediu medical suspenda (intrerupe) perioada de preaviz care se va relua, de unde a ramas, dupa ce se termina concediul medical.
multumesc;)si daca merg cu concediul medical pan ala 4 luni si dupa aceea intru in risc maternal!se poate?
1. Se poate si cum spuneti dvs.

2. Orice fel de concediu medical (inclusiv concediul de risc maternal sau concediul de maternitate) suspenda perioada de preaviz.
pai asa o sa fac atunci :) numai ca nu am anuntat sefa in scris............sper sa nu am probleme din punctul asta de vedere........multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal, indemnizatia de crestere copil angela87 angela87 sunt insarcinata in 14 saptamani vreau sa intru in concediu de risc maternal ca nu ma simt foarte bn... am la locul de munca 7 luni de la angajare exista ... (vezi toată discuția)
Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,va rog sa ma ajutați și pe mine.sunt insarcinata ... IoSis IoSis Bună ziua,va rog sa ma ajutați și pe mine.Sunt insarcinata in 22 săptămâni și in luna Aprilie se termina CIM.Ce ar trebui sa fac?Sa merg la șomaj,sa ... (vezi toată discuția)