avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare sediu cu activitate scoala de dans
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare sediu cu activitate scoala de dans

Am o societate comerciala in cadrul careia vreau sa deschid si o scoala de dansuri sociale (salsa, bachata, tango argentinian, dansul mirilor etc) si dansuri pentru slabit (aerobic etc)

1. Care e codul CAEN corespunzator acestei activitati? In actul constitutiv sunt deja trecute codurile 8552 si 9329.

2. Intentionez sa mut sediul social intr-un spatiu in care sa desfasor activitati specifice de birou, tot aici urmand sa functioneze si scoala de dans (sediu cu activitate). Sunt necesare autorizatii/avize suplimentare in afara de cea emisa de Registrul Comertului in urma mutarii sediului? Daca da, care sunt acestea si ce institutii le emite? (de exemplu, e necesara autorizatie de functionare de la Primaria Mun. Bucuresti sau de la primaria de sector?)

3. E nevoie de atestate profesionale? Daca da, de catre cine sunt emise? Subliniez ca nu vrem sa predam dansuri pentru competitie, ci dansuri sociale (pentru dansat in cluburi, nunti, petreceri etc).

As dori, pe cat posibil, sa fie precizate si actele normative pe care se bazeaza raspunsurile.

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare pentru sediul social devpaul devpaul Buna ziua, Este nevoie de autorizatie de functionare pentru un sediu social? nu se desfasora nici o activitate in el. (toate codurile caen sunt trecute la ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in alta localitate ContSters75393 ContSters75393 La infiintarea unei Sc ,SRL de ce avize as avea nevoie daca imi desfasor activitatea in alta localitate alta decat sediul social al firmei.M-ar interesa ... (vezi toată discuția)