avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare pentru sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare pentru sediul social

Buna ziua,

Este nevoie de autorizatie de functionare pentru un sediu social? nu se desfasora nici o activitate in el. (toate codurile caen sunt trecute la terti)

Ce-i de la primarie spun ca da, desi din ce am citit peste tot nu este nevoie, ca nu desfasor activitati.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: devpaul , utilizator 10:42, 8 Iulie 2023
Autorizația și acordul de funcționare de la primăria punctului de lucru / sediului social este necesara doar dacă există activitate în spații fizice speciale – magazine, depozit, birouri etc.
Ok, multumesc. Deci am inteles corect. Eu am "CAEN 6201 - Activități de realizare a soft-ului la comanda (software)" autorizat la terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de proiectare hardware si software, coduri caen. voi cum ati face ? propolis propolis Salutare, Am dezvoltat un dispozitiv/sistem hardware, mai exact un tester de baterii de laptop cat si 2 programe software: un program software este ... (vezi toată discuția)
Autorizații punct de lucru Dragus Dragus Buna ziua. Urmează sa deschid un punct de lucru pe cod CAEN 6201 in orașul Brasov. Spațiul comercial se afla la demisolul unui bloc și nu prea sunt ... (vezi toată discuția)
E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n tibica tibica Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si ... (vezi toată discuția)