avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta Prescrisa ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta Prescrisa ?

Buna ziua , am o mica nelamurire cu privire la prescrierea unei creante.In data de 17 Ianuarie 2011 am semnat un contract cu RCS pentru digi mobil , toate bune si frumoase , insa cand am ajuns acasa constat cu stupoare ca nu am semnal ?! , iam instiintat telefonic prin email dar nimic , normal ca nu leam platit , de ce sa platesc servicii care nu sunt operationale ? in data de 04 Noiembrie 2013 am fost citat la judecatorie pentru o somatie de plata , care la data de 27 Noiembrie 2013 a fost respinsa ca neintemeiata . In data de 7 Aprilie 2014 am fost citat pentru o actiune in pretentii ! acum , imi pun intrebarea daca , nu cumva aceasta creanta a fost prescrisa ? Cei 3 ani au trecut !

Va rog sa ma ajutati in aceasta privinta !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:38, 17 Aprilie 2014
Asta invocati dvs in intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)