am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cet am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici negatie pentru al vinde altei persoane care a oferit mult mai mul decat eicum procedez ca sa scot negatia de la ei . au spue ca imi da negatia dar cimparatorul este obligat sa mentina contracul pana la expirarea lui mai mentionez ca acest teren este mostenire si nu sa facut succesiune pe el su am semnat contractu dar mai este un mostenitor care nu a semnat contractul respectiv acest tern este mostenire de la sotul meu(decedat) care la dobindit inaintea casatoriei cu mine . al doilea mostenitor este fica mea care am mai spus ca nu a semnat contractul de arendare cum sa procedez sa pot sa scot terenul de la ei ca sa pot sal vand celui care ofera un pret mai bun va multumesc
am un contract de arendare pe 10 ani eu as dori sa vand terenul pe care il am arendasul nu poate sa imi ofere cat am cerut eu si nu vrea sa mi dea nici negatie pentru al vinde altei persoane care a oferit mult mai mult decat ei cum procedez ca sa scot negatia de la ei . au spus ca imi da negatia dar cumparatorul este obligat sa mentina contracul pana la expirarea lui mai mentionez ca acest teren este mostenire si nu sa facut succesiune pe el eu am semnat contractu dar mai este un mostenitor care nu a semnat contractul respectiv acest tern este mostenire de la sotul meu(decedat) care la dobindit inaintea casatoriei cu mine . al doilea mostenitor este fica mea care am mai spus ca nu a semnat contractul de arendare cum sa procedez sa pot sa scot terenul de la ei ca sa pot sal vand celui care ofera un pret mai bun va multumesc