avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare teren

buna seara , am o intrebare : in anul 1981 tatal meu a murit lasand mostenire sotiei mostenitoare si celor 3 copii(la acel moment tata avand o casa si o curte de 250 de mp)iar noi copiii am cedat in favoarea mamei bunurile care au fost in acel moment. in anul 2005 statul roman a retrocedat bunurile luate in timpul comunismului.
intrebare : copiii care au renuntat in acel moment la succesiunea din 1981 mai au vreun drept asupra bunurilor retrocedate in 2005?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 04:46, 16 Aprilie 2014
Ar fi important de cunoscut cine a facut cerere de retrocedare a bunurilor ce au fost retrocedate in 2005,sau in numele cui a fost formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe timpul comuniștilor se făcea donație cu 250 mp restul terenului ... Magie1 Magie1 Pe timpul comuniștilor se făcea donație cu 250 mp restul terenului din curte era al statului. Nu inteleg o chestie din 1990 se retroceda terenul din curte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am nevoie și eu de un sfat . În anul 1972 mama tatălui ... Nicolae@1993 Nicolae@1993 Bună ziua am nevoie și eu de un sfat . În anul 1972 mama tatălui meu și frații lui au renunțat în favoarea tatălui meu la succesiune . În anul ... (vezi toată discuția)
Renuntare la succesiune ions ions Cinci frati renunta la mostenirea dupa tata, aceasta revenind mamei si unui frate. Intre timp apar titluri de proprietate pe alte terenuri ale defunctului, (pe ... (vezi toată discuția)