Acuma ceva timp in urma am avut un accident cu masina, in care un tip nu mi-a acordat mie prioritate de dreapta intr-o intersectie nedirijata ...la politie cand am fost cica intersectia respectiva este dirijata dar cu toate ca nu era nici un indicator si dupa ei adica cei de a politie cica s-a furat...si m-au bagat pe mine vinovata ca nah nu i-am acordat lui prioritate , si m-am ales cu permisul suspendat 60 de zile + amenda de aproape 2 milioane de lei vechi..Am facut o plangere impotriva procesului verbal de contraventie la judecatorie si am castigat. Acuma problema este ca eu amenda am platit-o in acea zi si i-am dat si asigurarea obligatorie tipului care a intrat cu masina in masina mea ..asa m-au spus cei de la politie ca nah sa isi repare omul masina.....acuma ca am castigat imi pot recupera banii de pe amenda platita si asigurarea obligatorie a tipului ca sa imi fac eu masina pe asigurarea lui? mentionez ca nu s-a soldat cu victime...Va mulumesc
Cu hotarare + chitanta originala de plata, procesul verbal anulat, cerere de restituire a sumei platite va duceti la Administratia Financiara si vi se inapoiaza banii pe care i-ati platit drept amenda.
Cu hotarare + chitanta originala de plata, procesul verbal anulat, cerere de restituire a sumei platite va duceti la Administratia Financiara si vi se inapoiaza banii pe care i-ati platit drept amenda.
As mai adauga la ce a spus colega ca nu trebuie uitat faptul ca hotararea trebuie sa fie definitiva si irevocbila.
Pai aveti 2 posibilitati: 1) sa va intelegeti cu D-l pe cale amiabila si sa-i solicitati acest lucru (notificare scrisa care sa contina toate datele inclusiv hotararea instantei dar si faptul ca, daca nu doreste acest lucru il veti actiona in instanta) si 2) sa-l actionati in instanta pentru a-l obliga sa va despagubeasca. In ambele cazuri consultati un avocat.
Incercati poate va putei intelege si veti fi scutita de alte taxe, dar si de timp.
Bafta !!!!!
Trufin Mariana
Accident auto
elmi1
Buna ziua,
Acum 3 zile am fost implicat intr-un accident rutier, accidentul s-a petrecut intr-un cartier rezidential, iar in acel cartier nu existau semne ... (vezi toată discuția)