Acuma ceva timp in urma am avut un accident cu masina, in care un tip nu mi-a acordat mie prioritate de dreapta intr-o intersectie nedirijata ...la politie cand am fost cica intersectia respectiva este dirijata dar cu toate ca nu era nici un indicator si dupa ei adica cei de a politie cica s-a furat...si m-au bagat pe mine vinovata ca nah nu i-am acordat lui prioritate , si m-am ales cu permisul suspendat 60 de zile + amenda de aproape 2 milioane de lei vechi..Am facut o plangere impotriva procesului verbal de contraventie la judecatorie si am castigat. Acuma problema este ca eu amenda am platit-o in acea zi si i-am dat si asigurarea obligatorie tipului care a intrat cu masina in masina mea ..asa m-au spus cei de la politie ca nah sa isi repare omul masina.....acuma ca am castigat imi pot recupera banii de pe amenda platita si asigurarea obligatorie a tipului ca sa imi fac eu masina pe asigurarea lui? mentionez ca nu s-a soldat cu victime...Va mulumesc
In primul rand trebuie sa legalizati sentinta civila. Numai dupa ramanerea definitiva si irevocabila a sentintei puteti sa va adresati Administratiei pentru restituirea banilor.
Cu copie dupa sentinta civila legalizata + chitanta de plata a amenzii in original +procesul verbal, mergeti la Administratia Fiscala cu cerere, prin care solicitati restituirea sumei de...reprezentand contravaloarea amenzii achitate, avand in vedere ca in urma plangerii la procesul verbal acesta a fost anulat cu consecinta exonerarii de plata amenzii.
Cred ca puteti sa luati legatura cu persoana respectiva, si sa incercati sa va intelegeti pe cale amiabila pentru a evita cheltuieli ocazionate cu deschiderea unui proces.
bafta.
cu stima, Av. Werbic Stefania
Accident auto
elmi1
Buna ziua,
Acum 3 zile am fost implicat intr-un accident rutier, accidentul s-a petrecut intr-un cartier rezidential, iar in acel cartier nu existau semne ... (vezi toată discuția)