avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... POT DE PUNE SESIZARE LA PARCHETUL GENERAl SAU CSM?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

POT DE PUNE SESIZARE LA PARCHETUL GENERAl SAU CSM?

buna seara in mai 2013 am depus plingere la parchet conf art 222 dar aveam si dovezi cu posibili autori al fapeti pentru care este condamnat fostul sot dar dna procuror la adus din penetenciar si la intrebat daca e de acord sa transforme plingerea in cerere de revizuire iar sotul meu a fost de acord el habar nu avea continutul plingerii dar era zi de vineri.clar era ceva dubios dar a depus cerere de retragere care sa si admis .dar la parchet mai era un dosar cu AN deci se cautau aceleasi persoane pe care eu le-am specificat in plingere .dar acest dosar in 13 martie an curent la prescris deci grabit sa l inchida acum intrebare pot sesiza csm cu privire la aceste fapte comise de parchet ?pur si simplu nu vor sa vada adevarul si il lasa pe fostul sot sa execute pedepsa in locul celor vinovati
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:43, 16 Aprilie 2014
Aveti dreptul legal prevazut si garantat sa va adresati CSM,in conditiile in care apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile ca plangerea formulata nu a fost temeinic solutionata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire dosar penal aleale88 aleale88 buna ziua un prieten bun a primit 5 ani are 3 capete de acuzare legea 280 ind.2 Lg.31/90 cu 74 al.2, 76 d C.p si art 215 alin 1235 si este in penetenciar din ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara darian2006 darian2006 Buna ziua! Am depus plingere penala impotriva fostului sot pentru neachitarea pensiei alimentare pe o perioada de aproximativ un an,fiului nostru,care are ... (vezi toată discuția)
Cine ce poate face ? MAdina MAdina doar la politistul la care sa depus plangerea se poate merge pentru a o retrage ? intreb deoarece de fiecare data cand merg la sectie nu il gasesc pe acel ... (vezi toată discuția)