avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contractul de administrare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contractul de administrare imobil

Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri documentate la urmatoarele intrebari:
sunt atestat ca administrator de imobil, si doresc sa preiau in administrare o Asociatie de Proprietari, am deschis si cod fiscal; pot sa intocmesc factura ?
o alta intrebare pot lucra pe conventie civila cu plata impozitului de 16% de catre Asociatie si a asigurarilor de sanatate ?
nu doresc angajarea cu contract de munca.
va rog sa-mi transmiteti un model de contract de administrare sau ce alta forma de contract se poate intocmi
multumesc tare mult
Daca sunteti persoana fizica autorizata puteti incheia contract prest serv
daca v-ati inregistrat la finante, puteti sa emiteti facturi pt serviciile care le prestati.
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns. Daca aveti un model de contract servicii va rog sa-mi trimiteti pe adresa liliana_abeona@yahoo.com
multumec
Vera a scris:

daca v-ati inregistrat la finante, puteti sa emiteti facturi pt serviciile care le prestati.

Multumesc de raspuns, stiti ce tip de contract se utilizeaza in acest caz ?
Contract de prestari servicii.
Contract de administrare.

Alte discuții în legătură

Contract prestari david ionica david ionica Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie daca conventiile civile incheiate sau, asa cum se mai numesc ele contracte de prestari civile, aveam obligatia de a le ... (vezi toată discuția)
Forma de angajare a unui casier, om la curatenie si mecanic de intretinere la o asociatie de proprietari luca luca luca luca Asociatia de proprietari din care fac parte a fost amendata de ITM cu 6.000Ron pentru ca avea conventii civile si nu contracte de munca cu femeia de serviciu ... (vezi toată discuția)
Managerul de proprietate Marin Badea Marin Badea -poate lucra cu contract de prestari servicii?, fara a fi p.f.a.,a.f.,i.m.m.? Multumesc (vezi toată discuția)