avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contractul de administrare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contractul de administrare imobil

Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri documentate la urmatoarele intrebari:
sunt atestat ca administrator de imobil, si doresc sa preiau in administrare o Asociatie de Proprietari, am deschis si cod fiscal; pot sa intocmesc factura ?
o alta intrebare pot lucra pe conventie civila cu plata impozitului de 16% de catre Asociatie si a asigurarilor de sanatate ?
nu doresc angajarea cu contract de munca.
va rog sa-mi transmiteti un model de contract de administrare sau ce alta forma de contract se poate intocmi
multumesc tare mult
Atunci, administrarea asociatiei o faceti cu persoana care a semnat contractul din partea prestatorului.
Daca refuza sa mentioneze, reziliati contractul.
In contract, din capitolul: "obligatii ale prestatoruli" ar trebui sa fie mentionat: "obligatiile prestatorului sunt si obligatii ale prepusilor acestuia, prestatorul raspunzand pentru activitatea acestora"
Atunci cand este trimisa o alta persoana, se dau toate detaliile pentru a dovedi ca este salariat la firma respectiva.
Dupa casierie, presedintele sau un membru din comitet ia banii si-i duce la banca sau face plati la furnizori, care-i problema, padure fara uscaturi nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari david ionica david ionica Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie daca conventiile civile incheiate sau, asa cum se mai numesc ele contracte de prestari civile, aveam obligatia de a le ... (vezi toată discuția)
Forma de angajare a unui casier, om la curatenie si mecanic de intretinere la o asociatie de proprietari luca luca luca luca Asociatia de proprietari din care fac parte a fost amendata de ITM cu 6.000Ron pentru ca avea conventii civile si nu contracte de munca cu femeia de serviciu ... (vezi toată discuția)
Managerul de proprietate Marin Badea Marin Badea -poate lucra cu contract de prestari servicii?, fara a fi p.f.a.,a.f.,i.m.m.? Multumesc (vezi toată discuția)