Ma puteti ajuta si pe mine cu un model cerere divort,cu un copil minor(2 ani),culpa comuna?
Va mai rog si sa ma indrumati putin.Care e urmatorul pas?
Multumesc anticipat!
Claricom a scris:
Ma puteti ajuta si pe mine cu un model cerere divort,cu un copil minor(2 ani),culpa comuna?
Multumesc anticipat!
Lasati o adresa de mail.....
2007_rozi a scris:
Claricom a scris:
Multumesc anticipat!
Lasati o adresa de mail.....
va rog mult,sunt si eu in aceeasi situatie si as vrea un model de cerere divort de culpa comunca cu un copil minor (1 an 8 luni).Sotul zice ca e de acord dar nu vreau surprize,parca nu am incredere in el...cum credeti ca e cel mai bine,in favoarea mea, sa intentez divortul fara sa am pb in caz ca se razgandeste si incearca sa ma intoarca la drum?cu el impreuna la tribunal sau singura?eu vreau neaparat divortul.solicit si pastrarea numelui de casatorie si pensie alimentara,copilul fiind la mine in crestere de cand ne am separat in fapt,eu stau in alt oras si el in alt oras,desi pe buletin avem domiciliul comun.intentez divortul in orasul sotului,domiciliul trecut pe buletin.deci eu ce domiciliu sa trec pe cerere?de unde stau sau domiciliul de pe buletin,eu sunt hipoacuzica (pb de auz ),sotul e normal si copilul la fel.
~ final discuție ~