Am cautat pe site dar nu am gasit raspunsul. Daca este deja va rog indrumati-ma. (si imi cez scuze daca am postat in categoria gresita)
Unde as putea vedea in ce situatii trebuie acordata chitanta? Intrebarea nu e neaparat legata de situatia ce o descriu mai jos, as vrea sa stiu mai multe.
Daca in camin s-au facut precazari pentru anul urmator si nu s-au dat chitante in care sa fie precizate suma platita (300k lei, fixa pentru toti presupun), dar s-au dat niste foi semnate si stampilate (DISPOZITIE DE CAZARE), e totul in regula? S-au trebuiau date si chitante?
Nu imi fac probleme, dar as vrea sa mai aflu cate una, alta despre legislatie (si nu, nu chiar toata legislatia :) )
Eliberarea unei chitante in asemenea cazuri este obligatorie, chitanta reprezentand dovada platii unei sume ded bani.
Dispozitia ded cazare este doar un act administrativ
Dispozitia de cazare e numai un act administrativ care atesta posibilitatea si dreptul de a ocupa un loc in camin, dar nu face dovada achitarii sumei respectiv. Este obligatorie eliberarea unei chitante sau a unui bon fiscal.
Factura si chitanta ?
titi77
buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu o problema! asi dori sa aflu care este suma minima pentru care se poate emite o factura, chitanta si nu bon fiscal si care ... (vezi toată discuția)