avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenintate executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Amenintate executare silita

buna ziua, in anul 2007 am contractat un inprumut de 10000 euro cu buletinul, de-a lungul timpului am mai avut intreruperi de plata a ratelor datorate veniturilor salariale, acum cateva zile am fost vizitat de un executor care ma amenintat ca scoate la licitatie partea mea din casa ... mentionez ca, casa este in proprietatea tatalui meu care nu are nicio treaba cu creditul luat de mine, totodata executorul mi-a oferit doua luni de zile sa-i achit restantate existente ... bani de care nu dispun la momentul acesta ...... vin in fata dumneavoastra cu mai multe intrebari, anume poate sa execute casa tatalui meu (corespunde cu adresa din buletinul meu), care sunt demersurile legale pe care le poate face executorul impotriva mea (ca sa stiu si eu la ce sa ma astept), va multumesc anticipat cu respect va salut .
Cel mai recent răspuns: titi75 , utilizator 13:01, 24 Februarie 2015
d-le, va multumesc ...
buna ziua, am si eu o curiozitate, unde se intereseaza un executor cine este proprietarul unui imobil .? multumesc ...
Prin adresa la cartea funciara si la administratia financiara.
multumesc, eu pot sa aflu detalii despre cartea funciara .? locuiesc in ors chitila jud ilfov ...
buna ziua, cum poate fi o persoana radiata din cartea funciara .? multumesc ...

Alte discuții în legătură

Executare silita coproprietate pt datoriile unui proprietar cristinadarasteanu cristinadarasteanu Buna ziua, Daca o proprietate este detinuta in indiviziune de 2 persoane iar una dintre ele are datorii mari catre stat (impozit pe venit), datorii care ... (vezi toată discuția)
Cum poti vine o coproprietate? dia_moni dia_moni Situatia este in felul urmator: doi frati au cumparat o proprietate care nu poate fi divizata sau impartita din difetite motive,spatiu,arhitectura ect.; unul ... (vezi toată discuția)
Coproprietate Adina_Poenaru Adina_Poenaru Bună, aș dori să știu dacă un imobil aflat în coproprietate se poate vinde în următoarele condiții: Unul dintre proprietari a decedat, urmașul ... (vezi toată discuția)