avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare proprietar la autovehicul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare proprietar la autovehicul

Buna ziua,

In perioada imediat urmatoare intentionez sa trec autovehicolul sotiei pe numele meu. Ambele parti sunt de acord, nu aceasta este problema.
Intrebarea mea este, ce documente trebuie sa intocmesc pentru a face asta? Banuiesc ca nu printr-un contract de vanzare cumparare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Aphis , utilizator 09:43, 18 Aprilie 2014
Prin contract de v/c sau donatie.
doua intrebari atunci la contract de v/c.

1. venitul din vanzarea autovehiculului este impozabil?
2. daca da, aici exista o valoare minima pe care trebuie sa o pun in contractul de v/c pentru autovehicul?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drept de proprietate alinutab alinutab Buna ziua, Am si eu o intrebare. Eu si sora mea avem un teren format din 2 loturi egale in Domnesti pe numele tatalui meu. Anul viitor am vrea sa incepem ... (vezi toată discuția)
Contrac vanzare cumparare intre parinti si copii raluca raluca raluca raluca daca nu sunt platite impozitel pe casa,se poate face contract v-c? (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dragalashul24 dragalashul24 Buna ziua! Eu si sotul meu vrem sa cumparam un apartament de la socrii mei cu contract de vanzare cumparare. Un jurist ne-a spus ca se poate trece in ... (vezi toată discuția)