avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata gravida

am o salariata care mi-a comunicat verbal ca e insarcinata in 2 luni.desi am intrebat-o cu o luna in urma ce se imtampla cu ea ,mi-a zis ca s-a ingrasat.Acum spune ca e in 2 luni desi se vede ca are o sarcina mai inaintata.i-am spus sa imi aduca adeverinta de la medic si ma tot amana.chiar a spus la colege ca ii misca copilul dar pe mine ma minte si spune ca medicul de familie i-a spus ca e in 2 luni.ce pot sa fac in cazul acesta?Am vazut deja ca ii este greu sa mai lucreze.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 16 Aprilie 2014
Luati legatura cu medicul de medicina muncii care deserveste unitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare angajator despre sarcina denissa_mar denissa_mar Buna, Sunt noua pe aici si va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt insarcinata in 13 saptamani. Am anuntat angajatorul in scris ( am adus o ... (vezi toată discuția)
Program lucru femei insarcinate bar/terasa Ramy.ema Ramy.ema Buna ziua,va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema, nepoata mea este insarcinata in 9 saptamani si lucreaza la un bar cu terasa cu program de ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic si sarcina cu risc DeliaCristina DeliaCristina Buna ziua! O prietena de-a mea trebuie sa revina din CIC-ul de 2 ani si este si insarcinata si are o sarcina cu probleme si ar vrea sa stie cum trebuie ... (vezi toată discuția)