avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane bancare

Am primit o poprire de la ANAF pe contul deschis in banca si dupa executarea popririi banca mi-a luat un comision de plata si un comision de administrare a popririi. Este pentru prima data cand aud de un astfel de comision desi am mai avut astfel de popriri. Stie cineva daca este un comision legal? A mai auzit cineva de un astfel de comision. Specific ca platesc lunar comision de administrere cont.
Multumesc
Susana
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 18 Aprilie 2014
Daca mergeti la banca si cereti lista comisioanelor, il veti gasi si pe acesta.

Eu recomand clientilor cu care colaborez sa deschida conturi la bancile unde inclusiv aceste comisioane sunt minime.
Ideea e ca pana acum acest comision nu exista. Personal mi se pare abuziv. Platesc un comision de administrare si comision de transfer, pentru ce inca un comision de administrare?
Depuneti o sesizare la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Proprire direcția impozite și taxe locale de două ori pentru aceeași sumă, prin urmare două comisioane bancare plătite din cauza greșelii lor. cine ar trebui să-mi returneze comisionul? alexandra111ax alexandra111ax Buna ziua, Am avut o poprire pe cont pentru o amenda, s-au retras suma + comisionul bancar aferent tranzactiei si masura popririi a fost ridicata. Ulterior, ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune bancare k_2 k_2 BRD percepe o taxa de succesiune la retragerea depozitelor de catre mostenitori, constituite pe numele defunctilor. Exista temei legal pentru perceperea ... (vezi toată discuția)