avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru auto
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru auto

Buna ziua,

Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un " Dosar executional " prin care se anunta faptul ca masina care este pe numele meu e sechestrata. Imi cere sa le duc cartea de identitate a masinii si talonul. Datoria care este mentionata si in procesul-verbal este de 1.610,4 ,iar masina valoreaza mult mai mult. Ce inseamna acest sechestru? Imi scot masina la licitatie pentru recuperarea acestei sume? Daca ma duc cu banii pot sa inchei aceasta problema fara predarea documentelor auto? Astept un raspuns cat mai curand posibil.

Va multumesc.
Daca este sechestru pe auto , te opreste politia in trafic eu fiind din craiova si sunt oprit in constanta politia imi ridica si auto sau numai actele masini

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pot iesi cu mașina din țară dacă este sub sechestru ... Nicko60 Nicko60 Bună ziua .pot iesii cu mașina din țară dacă este sub sechestru de o banca? Detin toate actele mașinii care este la mine în curte.multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Buna seara! am un litigiu bancar, cu poprire, sunt la al 3 lea ... Cipy81 Cipy81 Buna seara! Am un litigiu bancar, cu poprire activa pe salariu, sunt la al 3 lea termen in instanta, dar am si un sechestru pe autoturism. As vrea sa plec in ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)