buna ziua,
inca de anul trecut, am fost concediat pe nedrept, iar acum , am castigat prima etapa a procesului. din pacate avocatul meu a facut un atac cerebral sever si de aceea apelez la ajutorul dumneavoastra, pentru a-mi spune ce am eu de facut de acum incolo, pas cu pas.
Va atasez exact cuvintele sentintei, va multumesc
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite actiunea. Anuleaza decizia nr.36/04.03.2013 emisa de parata. Anuleaza decizia de preaviz nr.11/01.02.2013 emisa de parata. Obliga parata sa reintegreze reclamantul, retroactiv, cu incepere din data de 04.03.2013, in functia de agent transporturi detinuta anterior emiterii deciziei de concediere. Obliga parata la plata catre reclamant a tuturor drepturilor salariale ce i s-ar fi cuvenit pe perioada 04.03.2013-data reintegrarii efective, aferente postului ocupat anterior concedierii. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 500 lei reprezentand cheltuieli de judecata, constand in onorariu avocat. Cu apel, in 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica, azi,
Document: Hotarâre 4544/2014 14.04.2014
Deocamdata nu aveti nimic de facut ci doar de asteptat sa se redacteze hotararea. Dupa redactare, putin probabil sa va reintegreze fara comentarii, fara apel. Vor face apel . Succes!
Asteptati sa vi se comunice hotarea primei instnatei. Dupa comunicaee aveti urmatoarele posibilittai :
- fie o puneti in executare, sub riscul intoarcerii executari daca veti pierde in apel.
- fie asteptati si judecarea apelului , daca se formuleaza apel de catre angajator.
pai hotararea primei instante nu a fost asta, care i-am dat copy / paste ? si cineva mi-a zis ca in temen de 5 zile lucratoare trebuie sa ma prezint la locul de munca pt reintegrare, ca daca nu voi fi trecut absent, si vor avea ei motive sa castige la recurs. si mie mi se pare normal sa astept sa vad daca vor face recurs, si cand hotararea va fi definitiva, sa ma duc si sa ma ocup in detaliu de reintegrare si altele
Adaug la sfaturile de mai sus: in mod normal ar putea si ar trebui sa va ajute colegii avocatului dvs. (secretara, poate stagiarii, poate alti colaboratori cu care ati observat ca lucreaza la cabinetul sau / in sala de judecata), cel putin cu indrumari minime (cam cat ar dura pana se redacteaza hotararea motivata, daca hotararea motivata va sosi la dvs. sau la biroul avocatului).
Daca stiti un astfel de colaborator, incercati sa luati legatura cu el/ea.
pai hotararea primei instante nu a fost asta, care i-am dat copy / paste ? si cineva mi-a zis ca in temen de 5 zile lucratoare trebuie sa ma prezint la locul de munca pt reintegrare, .....
Nu exista niciun astfel de termen prevazut in lege. Ati primit decizia de reintegrare?
Litigii munca
Shogun72
Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)
Despre apel
hopeless1
__judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)