avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce am de facut ??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce am de facut ??

buna ziua,
inca de anul trecut, am fost concediat pe nedrept, iar acum , am castigat prima etapa a procesului. din pacate avocatul meu a facut un atac cerebral sever si de aceea apelez la ajutorul dumneavoastra, pentru a-mi spune ce am eu de facut de acum incolo, pas cu pas.
Va atasez exact cuvintele sentintei, va multumesc

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite actiunea. Anuleaza decizia nr.36/04.03.2013 emisa de parata. Anuleaza decizia de preaviz nr.11/01.02.2013 emisa de parata. Obliga parata sa reintegreze reclamantul, retroactiv, cu incepere din data de 04.03.2013, in functia de agent transporturi detinuta anterior emiterii deciziei de concediere. Obliga parata la plata catre reclamant a tuturor drepturilor salariale ce i s-ar fi cuvenit pe perioada 04.03.2013-data reintegrarii efective, aferente postului ocupat anterior concedierii. Obliga parata la plata catre reclamant a sumei de 500 lei reprezentand cheltuieli de judecata, constand in onorariu avocat. Cu apel, in 10 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica, azi,
Document: Hotarâre 4544/2014 14.04.2014
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:10, 17 Aprilie 2014
inca nu am primit decizia de reintegrare, ca luni s-a desfasurat procesul, si v-am zis ca nici acum nu stiu ce am de facut. am fost sfatuit de mai multe persoane sa ma duc in termen de 5 zile sa ma prezint la fostul loc de munca
Asa cum v-am mai spus , nu exista niciun astfel de termen mentionat intr-un act normativ.

Dupa ce vi se comunica hotararea de catre instanta aveti cele doua optiuni mentionate mai sus de mine.
ionut_goidan a scris:

pai hotararea primei instante nu a fost asta, care i-am dat copy / paste ?

In afara de textul pe care l-ati afisat cu copy paste, trebuie ca instanta sa redacteze in forma scrisa hotararea, care va cuprinde pe lanaga textul de mai sus, si detalii despre desfasurarea procesului, motivele invoate de partile implicate si felul cum le-a analizat judecatorul. Aceasta hotararea cu motivele o veti primi tiparita, semnata si stampilata, la adresa unde ati cerut in cursul procesului sa vi se counice actele (ori acasa la dvs., ori la avocat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii munca Shogun72 Shogun72 Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! In ianuarie 2014 am dat in judecata angajatorul pentru ca m-a dat afara ilegal si ma anunta dupa 3 ani de la luarea deciziei, timp in care eu am ... (vezi toată discuția)
Despre apel hopeless1 hopeless1 __judecatoria a dat o hotarare prin care si reclamantilor si paratilor de respingea tot ce au cerut eventual actiunea reclamantilor si cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)