avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inlocuire apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inlocuire apometre

buna seara am si eu o intrebare la cei care sunt mai vechi in bransa si care se pricep daca exista posibilitatea intr-o asociatie cu 54 de ap. dupa ce in prealabil s-a completat un tabel mers din usa in usa la semnat pt inlocuirea apometrelor care au o vechime de 10-12 ani fara nici o verificare metrologica facuta pana acum sa pot sa le inlocuiesc pe toate in tot blocul daca din 54 de proprietari am acordul la 36 de persoane iar restul sunt impotriva ? se supun cumva majoritatii si si ceilalti 18 proprietari ? este legal ? VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept sugestii
#-o
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:21, 20 Octombrie 2014
Cunosc un bloc unde s-au inlocuit, dintr-o data, toate apometrele. Cele noi au fost de acelasi tip, montate de o singura firma, sigilate. Finantarea a fost asigurata din fondul de reparatii pe baza hotararii adunarii generale.
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Si ce s-a intamplat la acel bloc? Nu mai au pierderi sau diferente de apa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificarea apometrelor pentru apa rece Lupea Gheorghe Lupea Gheorghe Locuiesc in Resita la bloc. Acum cca. 5 ani am hotarat in cadrul asociatiei sa modificam reteaua de apa rece care alimenteaza cele 14 apartamente , ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cantitatea de apa declarata si cea afisata la avizier dianami dianami Buna ziua, De cateva luni am constatat ca, in conditiile in care toate apartamentele sunt contorizate pentru apa calda si apa rece, exista diferente intre ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul ap.necontorizat apa rece cavallis cavallis sunt presedinte de asociatie pe 1scara si cu multe probleme de pus la punct dpdv legal si de aplicat 230/2007 si legile conexe ei. ce vas ruga, daca se poate ... (vezi toată discuția)