avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Clauza abuziva
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Clauza abuziva

Am un credit ipotecar la credit europebank,am vazut un articol in care scrie ca o clauza abuziva este si comisionul de acordare de 2%,scrie in acel articol ca cel care a dat in judecata banca a castigat dar ca nu se aplica la toti cei care au aceeasi clauza!
intrebarea mea este ce as putea face pentru a putea sa am si eu catig de cauza si sa beneficiez de acelasi rezultat ca cei care au castigat procesul?(am platit si eu acel comision de acordare de 2%)
Precizez ca nu am bani pentru un eventual proces sau bani pentru avocat.O plangere la protectia consumatorului am inteles ca este un fel de frectie la picior de lemn daca se poate spune astfel,adica fara nici un rezultat.
Va rog daca puteti sa imi spuneti daca puteti sa ma ajutati in vreun fel.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 08:44, 17 Aprilie 2014
Puteti incerca doua variante:

1. Sa chemati banca la mediere cu privire la acest aspect.
2. Sa cautati sa va asociati cu alti clienti nemultumiti de clauza respectiva si sa initiati o actiune comuna, caz in care costurile se reduc considerabil.

In primul caz, experienta nu indica o prea mare disponibilitate a bancilor, in general, cu privire la renegocieri ale clauzelor, din pacate. Insa exista mereu o sansa, incercarea nu ar presupune un efort financiar prea mare, asa ca puteti incerca.

In al doilea caz, e destul de greu sa gasiti "colegi" de suferinta cu care sa va asociati intr-un demers comun, dar retelele de socializare pot fi o solutie. Au reusit si altii, deci nu e imposibil. Doar ca va dura sa construiti tot esafodajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva FFLORIN1976 FFLORIN1976 Am un credit ipotecar la credit europebank,am vazut un articol in care scrie ca o clauza abuziva este si comisionul de acordare de 2%,scrie in acel articol ca ... (vezi toată discuția)
Comision abuziv vicky boy vicky boy Buna ziua. Cu un an in urma am incheiat un credit ipotecar cu o banca pentru cumpararea unei locuinte, credit pe care trebuie sa il rambursez in 40 de ani ... (vezi toată discuția)
Denominare si clauze abuzive FFLORIN1976 FFLORIN1976 Buna ziua, Am un credit ipotecar in valoare de 100.000 chf la banca credit europe bank,am contractat creditul in 2007,pentru ca in anumite perioade nu am ... (vezi toată discuția)