avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL / Ce se intampla cu activele firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL / Ce se intampla cu activele firmei

Buna ziua,

Am un SRL pe care nu mai am activitate de ceva vreme pe care vreau sa
o radiez de la registrul comertului, pe scurt sa o inchid definitiv.
Ce se intampla in acest caz cu activele firmei, respectiv un autoturism luat pe societate si pe care vreau sa il transfer pe proprietate personala? Firma este cu asociat unic, in acelasi timp si angajat al societatii (eu).

SRL-ul nu are datorii la stat. Care este procedura legala pentru a intra in posesia masinii si daca se plateste impozit sau altceva similar?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Radiere srl / ce se intampla cu activele firmei dansara2002 dansara2002 Buna ziua, Am un SRL pe care nu mai am activitate de ceva vreme pe care vreau sa o radiez de la registrul comertului. Ce se intampla in acest caz cu ... (vezi toată discuția)
Radiere if eco_ex eco_ex Am o IF ; vreau sa o inchid si sa imi transfer intreaga activitate pe o S.R.L. pe care nu am avut activitate de la infiintare. Care sunt procedurile si ce ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl seller seller Buna ziua !~ Am un SRL care a avut activitate in ultimi 3 ani , declaratiile despuse la zi , si sutem 2 actionari . In acest moment mai avem ceva ... (vezi toată discuția)