avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare credit in franci elvetieni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare credit in franci elvetieni

Buna ziua,
In urma cu 5 ani am contractat un credit de 95 000 CHF, garantand cu ap. De un an si jumatate nu am mai putut sa platesc, am divortat si pe 15 aprilie banca a vandut apartamentul, mult sub pret (29000CHF din care se scad 13000 lei ch. cu executorul.
In urma cu ceva timp eu gasisem un cumparator cu 38000CHF, a facut o cerere in scris, insa banca nu a acceptat. L-a vandut recent, pe 15 aprilie ac. Ce pot face? O contestatie? Cum sa sune? E vreun formular? Nu am bani de asistenta juridica. Sunt la pamant, nu mai rezist.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 17:18, 17 Aprilie 2014
incepeti sa va cautati chirie, nu mai aveti ce face
Daca nu aveti si alte proprietati pe care sa vi le execute sunteti inca bine. Se poate mult mai rau. Renuntati la tot, lasati totul in urma si incepeti de la 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii banca(firma de executare mai nou) cristina001 cristina001 Buna ziua creditele mele au fost vandute la firme de recuperare,intrebarea mea este; -daca 3 ani nu depun nici un ban in cont la ei se prescrie(ceea ce nu ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent bucu bucu la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la ... (vezi toată discuția)
Executare silită din pricina unor datorii cauzate de dobânzi exorbitante iamsebastiann iamsebastiann Bună ! În urmă cu 10 ani, mama mea a contractat un credit in CHF pentru nevoi personale, iar urma exploziei cursului valutar, rata s-a dublat, ajungând la ... (vezi toată discuția)