avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Jurist in cartea de munca
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Jurist in cartea de munca

am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta mai ales ca am citit multe raspunsuri documentate pe teme asemanatoare;
in anul 2001 am lucrat la o firma care m-a incadrat ca jurist, desi in COR aceasta incadrare nu exista; din 2002 lucrez ca si consilier juridic la o alta firma;intrebarea mea este:
-pot solicita rectificarea incadrarii avute in 2001 si care ar fi demersul necesar?

Dragi colegi, corect ar fi jurisconsult si nu jurist consult!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am citit statutul de consilier juridic ca profesie libera afaceriiolden afaceriiolden care este diferenta intre in JURIST si consilier juridic ca taxe ,fiscal eu nu vad ? (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre consilier juridic si jurist ? spiridus spiridus Am terminat Facultatea de Drept acum 6 ani, nu am profesat deloc, nu sunt inscrisa in asociatia CCJ, doresc sa ma angajez la o firma, part-time. Cum sa ma ... (vezi toată discuția)