avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp curent

am o vie pe care se afla un stilp care sustine firele de inalta tensiune ,nu ar fi normal ca cei de la cez sa plateasca o taxa pentru acea portiune de teren care masoara aproximativ 6m patrati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 18 Aprilie 2014
nu. exista un act normativ care precizeaza ca reteaua este proprietatea lor, cu tot cu teren, sau ceva in acest sens.
Vedeti acest articol : Ce drepturi am daca pe proprietatea mea exista un stalp, sau stalpi, cu diverse utilitati
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
Problema stalp electricitate privat pe proprietate privata musatmihai1988 musatmihai1988 buna ziua , am dat intamplator de forumul dvs si mi se pare o idee excelenta . problema mea consta in urmatoarele tatal meu a achizitionat un teren dupa ... (vezi toată discuția)
Despagubiri energie electrica ifrim lavinia ifrim lavinia buna! Ma numesc ifrim lavinia am o proprietate in centrul satului unde am in curte un transformator si 3 stalpi de la energie electrica. Am facut ... (vezi toată discuția)