avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament doi mostenitori in titlu emis ulterior ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament doi mostenitori in titlu emis ulterior figureaza doar unul

Am si eu o urmatoarea problema :In 1945 s-a dat un testament pe numele a doi soti fiind ambii specificati in acel testament mai multe terenuri extravilane si un teren intravilan cu o casa.In 1999,sotia decedeaza.In 2003 se emite titlu de propietate pe acele terenuri si pe casa respectiva sotului supravietuitor. Ulterior sotul a vandut pe bani frumosi acel teren extravilan fiind intr-o pozitie buna, dar fara sa faca succesiune in conditiile in care are 6 copii.E legala treaba asta?

Alte discuții în legătură

Testament in care sunt trecuti doi mostenitori constantin29 constantin29 Buna ziua doi soti au primit un testament prin care li s-a dat o casa cu teren intravilan plus cateva terenuri extravilane. de catre bunicii sotiei in ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula/modifica un titlu de propietate emis gresit constantin29 constantin29 Buna seara,am si eu o problema.In 1945 parintii mei au primit in timpul casatoriei lor prin testament legalizat de la bunicii mamei mele o casa cu teren in ... (vezi toată discuția)
Succesiune Danbz Danbz Buna ziua am facut succesiunea de pe urma mamei si notarul ne-a spus ca tata(care traieste) e propietar pe terenul din jurul casei iar mama pe casa,ca asa au ... (vezi toată discuția)