Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din termenele de licitatie, a facut contestatie la executare pentru pret neserios si a notat litigiul in cartea funciara.
Pot in aceste conditii sa vand imobilul si daca da cu ce riscuri?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Am cumparat un teren la licitatie publica facuta de un executor judecatoresc, inaintea licitatiei mi s-a spus ca terenul va fi grevat de sarcini.
Dupa castigarea licitatiei si inscrierea dreptului de proprietate in cartea funciara, din 3 sarcini a mai ramas una in cartea funciara, cei de la ANCPI au zis ca nu pot sa stearga si acea sarcina deoarece este o sarcina pusa in urma unui dosar penal.
Din ce am gasit eu, procesul in urma caruia a fost inscrisa sarcina este inca in derulare, dupa 1 an de la licitatie. Executorul judecatoresc mi-a spus sa depun cerere la tribunal pentru a-mi lamuri problema si a-mi inlatura sarcina sarcina respectiva, raspunsul tribunalului a fost cel mentionat mai sus, dosarul este in faza cercetarii pentru evaziune fiscala.
Ma puteti ajuta cu un sfat, ce ar trebui sa fac sa scap de acea sarcina din CF?