avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent !! Contestatie sentinta penala!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent !! Contestatie sentinta penala!

Doresc sa stiu daca contestatia la sentinta penala o pot formula si introduce eu , in calitate de parte condamnata sau este obligatoriu sa o faca avocatul .Totodata in cazul in care este admisa contestatie as avea dreptul la un avocat din oficiu ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:52, 20 Aprilie 2014
O puteti face singur fara avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - parte civila, obligatie de prezentare mihaela1985 mihaela1985 Buna ziua. Sunt parte vatamata intr-un proces penal . M-am constituit si parte civila, iar procesul s-a incheiat cu condamnarea inculpatilor si plata daunelor ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters328245 ContSters328245 din cate am citit in codul de procedura penala, la finalul unui proces exista posibilitatea ca partea vatamata sa plateasca cheltuielile de judecata in cazul ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar penal bunicumiki bunicumiki am depus in 2016 o plangere penala la procuratura Buftea, am primit clasare de la procurorul de caz , am refacut cererea la prim-procuror unde si aici am ... (vezi toată discuția)