avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie disputata prin schimbare proprietar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie disputata prin schimbare proprietar teren

Buna ziua,
In urma unui proces de succesiune intre 5 mostenitori s-a distribuit un teren aflat sub o casa.Decizia finala, irevocabila ("inteleapta") a tribunaluilui a permis alegearea unei variante de impartire a bunurilor in urma careia parti oponente in proces au luat in proprietate casa si respectiv terenul de sub ea. La ce se poate astepta persoana care are casa si al carei drept de proprietate asupra casei a fost recunoscut de Tribunal, din partea care a luat terenul de sub casa daca cei doi se afla de la inceputul procesului in conflict?
Cel mai recent răspuns: andreea36 , utilizator 08:49, 22 Aprilie 2014
Se poate cere dreptul de superficie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire IAMANDI ION IAMANDI ION IN URMA UNUI TESTAMENT AL UNEI MATUSE DEFUNCTE S.A STABILIT IN URMA UNUI PROCES CA SUNT UNICUL MOSTENITOR AL ACESTEIA.S.A STABILIT CA ACEASTA A AVUT IN ... (vezi toată discuția)
Constructie si teren cu proprietari in litigiu andreea36 andreea36 Un cetatean a demarat o constructie in 2005 intr-o localitate rurala pe un teren detinut de parintii sai, cu acordul lor. Parintii nu detineau la acea data ... (vezi toată discuția)
Eliberare act de proprietate Aleku Aleku Buna Ziua, Sunt intr-o mare dilema deoarece la aceasta intrebare am primit foarte multe raspunsuri diferite. Bunicilor mei (ambii decedati, bunica in ... (vezi toată discuția)