avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de pensie

Am depus o contestatie la decizia de pensie la Tribunalul Bucuresti si am chemat in judecata Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia, trebuia sa chem in judecata si Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti si cea Nationala ?, daca DA , ce ACT ar trebui sa mai depun la dosar atasat la cererea de chemare in judecata , sau se deschide alt dosar? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aldorin , utilizator 17:03, 23 Aprilie 2014
Buna ziua,
Mai intai trebuia sa faceti o contestatie la Decizia de pensionare si sa o depuneti la
Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia.
Aceasta contestatie se solutioneaza de catre Casa Natonala de Penstii Publice - Comisia Centrala de Contestatii cu sediul în Str. Latină nr.8, sector 2, Bucureşti .
Daca aceasta Comisie nu solutioneaza favorabil contestatia dumneavoastra, atunci formulati o CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA

Impotriva paratilor :

1. Casa Natonala de Penstii Publice - Comisia Centrala de Contestatii cu sediul în Str. Latină nr.8, sector 2, Bucureşti
2.Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia,
Va doresc succes.
Asa am facut , am depus contestatia la Casa de Pensii care a emis decizia si in termenul prevazut de lege am depus la Tribunal cererea de chemare in judecata, intrebarea era ce act ar trebui sa mai depun la dosar ca sa chem in judecata si Casa Nationala sau a Municipiului , deoarece am chemat in judecata doar Casa de Pensii a sectorului, sau este suficient?
Am depus chemarea deoarece dureaza aproape 1 an pana la primul termen? Va multumesc.
Singura instituție cu care trebuie să vă judecați este Casa de Pensii a Municipiului București. Formulați o cerere de câteva rânduri în care arătați că vă modificați cererea de chemare în judecată în sensul că înțelegeți să vă judecați în contradictoriu cu CPMB, cu sediul în.... Este suficient.Depuneți această cerere la registratura instanței sau trimiteți-o prin poștă, eventual însoțită de încă un exemplar al cererii de chemare în judecată.
Va multumesc pentru detalii si numai bine va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine chem in judecata recalculare pensie contestatie respinsa de ccc oste oste Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia. Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata: - Casa Locala ... (vezi toată discuția)
Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal decizie pensie uca2015 uca2015 Vreau sa contest in instanta decizia de pensie. Decizia de pensie este eliberata de catre Casa de Pensii a sectorului 1. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)